Tilbud

Professionel hjemmeside

22.000,00 kr.

Vi skaber en sammenhængende visuel identitet der gør indtryk på dine besøgende. Vi arbejder på at etablere en tydelig rød tråd, der binder alle elementer på din hjemmeside sammen. Fra farver og skrifttyper til billedsprog og layout, skaber vi en konsistent og genkendelig online identitet. Vi bygger på det eksisterende fundament af dit materiale med en 2.0 version.

Kr. 27.500,-  Kr. 22.000,-

Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt
Kategori:

Beskrivelse

Professionel hjemmeside til seriøse virksomheder

Et fremtidssikret visuelt udtryk, en ny hjemmeside og en rød tråd på tværs af de sociale medier & andre platforme – En samlet løsning. Vi skaber et 2.0 online fundament, med udgangspunkt i dit eksisterende materiale, branche & målgruppe, i en ny optimeret indpakning som afspejler din virksomheds værdier. Resultatet er et stabilt fundament til din fremtidige kampagner & digitale marketing.

Ekstra funktioner til din hjemmeside

Udvid din hjemmeside med ekstra funktioner som er tilpasset unikt til din hjemmeside. Ekstra funktioner til din WordPress hjemmeside. Få flere funktioner og udvid funktionaliteten på din hjemmeside. Med disse ekstra funktioner får din hjemmeside et super stærkt fundament. Der er næsten ingen grænser for hvordan WordPress kan udvides i forhold til funktionalitet. En hjemmeside med ubegrænsede muligheder. WordPress er Open-source og hvis der ikke allerede findes et WordPress plugin som kan tilpasses dine behov. Så kan vi selv udvikle et WordPress plugin som er skræddersyet til at matche dine behov. Herunder har vi samlet en række af de mest populære funktioner.

Leveringstid på 14+14 dage

Vi har udviklet et helt unikt koncept, som bygger på en fast proces og arbejdsgange som sikre at vi kan levere topkvalitets hjemmesider på under 14 dage, fra bestilling til udgivelse. Herefter retter vi fejl og mangler, samt nusser om detaljerne i yderligere 14 dage. Heraf navnet 14+14 dage.

Vi skaber den røde tråd

Vi er blandt Danmarks bedste grafiske designere og skabe en rød tråd igennem dit brand. Har du ikke allerede et stærkt brand, så skaber vi et – og har du allerede et, så forstærker vi brandets signalværdier.

Mere end 1500 kunder kan ikke tage fejl

Vi er stolte af at have opbygget langvarige relationer med vores kunder, og vi sætter en ære i at levere løsninger, der overstiger forventningerne. Men lad ikke os selv overtale dig. Tag et kig på vores mange cases og referencer, hvor du kan se, hvordan vores løsninger har gjort en positiv forskel for vores kunder. Vi lader vores arbejde tale for sig selv, og vores cases er levende eksempler på den værdi, vi bringer til vores kunders projekter. Vi er ikke kun stolte af vores resultater, men også af de partnerskaber, vi har opbygget undervejs. Vi inviterer dig til at udforske vores cases og referencer for at få et indblik i, hvordan vi kan gøre en forskel for din virksomhed.

Se vores mange cases & referencer – klik her