Royaldigital – Online marketing bureau – Grafisk webbureau

Content manager

Er du en person, der prioriterer resultater og har en stærk serviceorientering? Vi søger en dygtig content manager til at styre vores indholdsstrategi. Din primære opgave vil være at skabe og administrere indhold, der imødekommer vores målgruppes behov og interesser. Vi søger en kandidat med erfaring inden for indholdsproduktion, redigering og projektledelse, da dette vil være afgørende for succes i rollen.

Hvad det indebærer

Som content manager indebærer jobbet at planlægge, oprette og administrere indhold på tværs af forskellige platforme som sociale medier, hjemmesider eller blogs. Du vil være ansvarlig for at identificere målgruppens behov og interesser, samt at skabe indhold, der engagerer og informerer dem. Det omfatter at skrive artikler, lave videoer, udvikle grafisk indhold og planlægge indholdsstrategier.
Dine arbejdsopgaver indebærer at:
  • Tekstforfatning til f.eks. hjemmeside, nyhedsbreve og SoMe-opslag.
  • At planlægge photoshoots på kunders forskellige lokationer i Sjælland.
  • Udvikling, udførelse og formidling af vores kampagner.
  • Analysere kampagneresultater.
Du behøver ingen erfaring.
Vi tilbyder:
  • Et onboarding-program, der sikrer, at du får den bedst mulige start.
  • Fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.
  • Et arbejdsmiljø med ambitiøse mål, hvor der ud over en professionel atmosfære også er plads til at have det sjovt sammen.
  • Mulighed for karrierestigning med klare udviklingsveje og muligheder for avancement baseret på dine præstationer og engagement.
Vi søger en kandidat, der kan starte så snart som muligt. Vi vil løbende indkalde til samtaler, så søg allerede i dag for at få muligheden for at blive betragtet.
Send din ansøgning og CV til højre.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 17. maj 2024

Kontaktperson: Mina Elisa på job@royaldigital.dk

Arbejdssted: Høje Taastrup Boulevard 53, 2630 Taastrup

Stilling: Deltid på 15-20 timer

Om Royaldigital

Vi er et grafisk webbureau med fokus på små og mellemstore virksomheder. Vores mål er at hjælpe disse virksomheder med at styrke deres brand og nå ud til deres målgruppe på en visuelt imponerende og effektiv måde. Vi tilbyder skræddersyede grafiske designløsninger, der passer til hver enkelt virksomheds unikke behov og mål.