Royaldigital – Online marketing bureau – Grafisk webbureau

Ledige stillinger

Lige nu søger vi særligt efter Account Managers til vores telemarketingafdeling, men vi har også en række andre spændende stillinger ledige i organisationen. Vores talentudvikling er en prioritet og vi sørger for, at alle vores medarbejdere har mulighed for at udvikle deres karriere hos os. Vi har mange forskellige karriereveje inden for vores organisation, så uanset dit erfaringsniveau eller fagområde, vil du kunne finde en stilling, der passer til dine ambitioner og digitale færdigheder.

Vi belønner ambition

Hos Royaldigital ApS går vi meget op i ambition. Vi tror på frihed under ansvar, din egen udvikling afgører om du stiger i karrierestigen. Vi tilbyder et bredt spektrum af interne karrieremuligheder, hvor du kan udforske og udvikle dine talenter. Vi er overbeviste om at engagerede medarbejdere er nøglen til vores succes. Derfor stræber vi efter at skabe de optimale rammer for vores kolleger, så de kan trives og realisere deres fulde potentiale.

Onboarding

Når du starter hos os, kan du forvente at blive indført i en spændende proces, der sikrer at du føler dig velkommen og klar til at begynde din rejse hos os. Der er meget information den første måned og du bliver grundigt sat ind i dine opgaver indenfor den karriere du har valgt. Vi glæder os til at møde dig!