Royaldigital – Online marketing bureau – Grafisk webbureau

SEM (Search engine Marketing)

Få mere ud af jeres annoncering med planlægning, optimering & eksekvering af kampagner på Google Ads og/eller sociale medier.
For at få mest værdi ud af jeres annoncekroner handler det om at forstå kunders færden på tværs af platforme og få dem til at interagere. Budgettet forsvinder hurtigt hvis planlægningen er dårlig, dataanalyse er utilstrækkelig & hvis kampagnerne er ineffektive.

Vækst din forretning

Med vores erfaring, bedste praksis og den nyeste teknologi kan i få bedre kontakt til jeres målgruppe, skabe effektive online annoncerings kampagner og som følge heraf vækste jeres virksomhed.

Min. Kr. 5.000,- i annoncebudget.

Fordele

Fullservice

Nogle bureauer fokuserer kun på SEO, nogle på SEM også er der nogle som os, som fokuserer på Fullservice digital marketing. Dvs. du mærker resultater med det samme og i det lange løb, fordi med SEM betaler du dig til placering øverst på Google og med SEO kommer du øverst på Google med organisk trafik. Vi kommer hele vejen rundt også på de sociale medier hvor vi skyder kampagner dagligt/ugentligt for at holde dig relevant.
Bemærk at du kun kan købe SEM med en Fullservice pakke

Den digitale kunderejse

For at få mest ud af din digitale marketing, gennemgår vi din virksomhed grundigt for at optimere den i alle områder for at optimere, skabe en rød tråd på tværs af platforme & eksekverer vores strategi på den mest effektive & tidsparende måde. Din succes er vores succes!