Tilbud

Webshop (Simpel)

22.000,00 kr.

Vores webshops er bygget med den nyeste teknologi og er let skalerbare, hvilket betyder, at virksomheden nemt kan vokse og udvide deres online forretning. Hos Royaldigital tager vi sikkerhed meget alvorligt og implementerer de nyeste sikkerhedsteknologier for at beskytte både virksomhedens og kundernes data. Vi tilbyder også omfattende support til alle vores kunder, så virksomheden altid kan få hjælp, hvis der opstår problemer eller spørgsmål.

Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt
Kategori:

Beskrivelse

Professionel webshop til seriøse virksomheder

Fremtidssikret visuelt udtryk, en ny webshop og en rød tråd på tværs af sociale medier & andre platforme – En samlet løsning. Vi skaber et 2.0 online fundament baseret på dit eksisterende materiale, branche & målgruppe, pakket ind i en ny optimeret indpakning, der afspejler din virksomheds værdier. Resultatet er et stabilt fundament til dine kommende kampagner & digital marketing.

Ekstra funktioner til din webshop

Udvid din webshop med ekstra funktioner, skræddersyet til netop din platform.

Leveringstid på 14+14 dage

Vi har udviklet et helt unikt koncept baseret på en fast proces og arbejdsgange, der sikrer levering af topkvalitets webshops på under 14 dage, fra bestilling til lancering. Efterfølgende retter vi fejl og mangler samt finjusterer detaljer i yderligere 14 dage. Deraf navnet 14+14 dage.

Vi skaber den røde tråd

Vi er blandt Danmarks bedste grafiske designere og skaber en rød tråd gennem dit brand. Har du ikke allerede et stærkt brand, skaber vi et – og hvis du allerede har et, forstærker vi brandets signalværdier.