Royaldigital – Online marketing bureau – Grafisk webbureau

Vores samarbejde

Tak fordi du har valgt at indgå et samarbejde med os. Vi er et lille bureau og er dybt afhængige af vores samarbejde.
Husk at samarbejdet går begge veje!
For at få det bedste samarbejde op at køre anbefaler vi at du læser denne vejledning.

Fast kontaktperson

Din kontaktperson er der for dig når du har brug for det. Udover dig, har din kontaktperson også 10-15 andre kunder. Det vil sige at vi igennemsnit arbejder på 2-3 kunder hver dag.
Vi foretrækker at egentlige opgaver oprettes igennem funktionen “Opret opgave”. På den måde er vi sikre på at opgaven bliver eksekveret bedst og hurtigst muligt.
Du er velkommen til at ringe og skrive på alle tider af døgnet, men du kan kun forvente at vedkommende svarer på hverdage kl. 08.00-16.00. Vi forsøger dog at være der vores kunder så meget som muligt og du kan derfor godt forvente svar og udført arbejde uden for dette tidsrum.
Ønsker du en anden kontaktperson kan du blot sende en email til support@royaldigital.dk så finder vi en som du matcher personligt bedre med.

Rapportering

Vi rapporterer helt ned til 5 minutter af gangen. Du får udleveret et link til dit rapporteringsark. Rapporteringsarket kan tilgåes online.

Levering & betaling

Lorem ipsum

Resultater

Lorem ipsum

Ekstra funktioner

Vi kan sagtens hjælpe dig med ekstra funktioner og services som ligger uden for den officielle aftale. Bemærk dog at timerne enten tages fra din eksisterende aftale eller faktureres separat.